Livrare si retururi

Coletele sunt livrate in maxim 2 zile de la data primirii comenzilor. Livram prin firmele de curierat Fan Courier sau Urgent Curier. Pentru localitatile in care curierul adauga tarife suplimentare de livrare, coletul va fi livrat prin intermediul serviciului Priori Post al Postei Romane.

Momentan se accepta doar plata ramburs sau prin ordin de plata, in contul:

RO55UGBI0000532000606RON.

La plata prin OP, coletele vor fi livrate imediat ce va fi primita confirmarea platii.

Costurile livrarii

Costurile de livrare sunt calculate automat de aplicatie. Totusi, in cazul in care sunt colete  ce depasesc un anumit volum, caz in care aplicatia nu poate calcula corect tariful, un operator Fiskars-Shop.ro va va contacta transmitandu-va eventualele modificari in tarife. 
Nu se percep alte costuri pentru ambalare decat cele impuse de curier. 

RETURURI

In cazul in care considerati un produs necorespunzator, acesta se poate returna, cu anuntarea scrisa a furnizorului in prealabil, urmand ca dumneavoastra sa primiti banii in termen de maxim 7 zile.

Garantii

Produsele Fiskars achizitionate de pe website-ul www.monsela.ro beneficiaza, pe baza facturii fiscale primite de garantie pentru o perioada de 1 an. In aceasta perioada, in cazul oricaror altor defectiuni decat cele ale utilizarilor neconforme ale produselor, produsele se inlocuiesc sau se repara, fara cost suplimentar suportat de client. Termenele de reparatie pot varia, in functie de disponibilitatea unor anumite piese, in stocurile noastre sau ale furnizorilor.