Concurs Fiskars-Shop.ro

Castiga unelte de gradinarit sau bucatarie din gama Fiskars!

Concurs Fiskars-Shop.ro

Detaliile concursului Fiskars-Shop.ro

Poti da like pe pagina de facebook a Fiskars-Shop.ro.

Fiskars-Shop.ro ofera la 700 de like-uri pentru pagina de facebook a fiskars-shop.ro, produsele mentionate mai jos din gama Fiskars. Astfel, premiile constau in: 

1. Foarfeca Garden Pro P 90 (pentru primul concurent extras)

link produs: http://www.fiskars-shop.ro/foarfeci-pentru-gradina-fiskars/204-foarfeca-garden-pro-p90-fiskars.html

 

2. Cutit pentru filetat (pentru cel de-al doilea concurent extras)

link produs: http://www.fiskars-shop.ro/cutite-functionalform/91-cutit-pentru-filetat-lama-flexibila.html

 

3. Briceag pentru altoit cu varf curbat

link produs: http://www.fiskars-shop.ro/unelte-altoire-fiskars-briceag-altoit/72-briceag-de-altoit-cu-varf-curbat-k61.html

 

4. Grebla pentru frunze+coada (gama Fiskars)

link produs: http://www.fiskars-shop.ro/greble-fiskars/347-grebla-pentru-frunze.html

 

Deci, tot ce trebuie sa faci este sa intrii pe pagina de facebook a fiskars-shop.ro si sa dai un like.

Cand adunam 700 de like-uri, folosind random.org, vom extrage castigatorii.

Regulamente

Concursul Fiskars-Shop.ro este sustinut de SC CERES UNION SRL pe o perioada nedeterminata, pana la indeplinirea obiectivului de 700 de like-uri, dar nu mai tarziu de 01.01.2014. In cazul in care cele 700 de like-uri nu s-au adunat pana la data mai sus mentionata, concursul se considera anulat, SC CERES UNION SRL neavand nici o obligatie in furnizarea premiilor, atata timp cat obiectivul nu s-a atins. 
Premiile furnizate constau in produse Fiskars, din care premiul I - Foarfeca Garden Pro P90, premiul 2 - Cutitul pentru filetat gama Functional Form, premiul III - Briceagul de altoit cu varf curbat si premiul IV - grebla pentru frunze+coada.

Castigatorii se vor alege aleator , folosind random.org, tot procesul de alegere fiind afisat pe pagina de facebook a Fiskars-Shop.ro. Alegerea se va face in termen de maxim 1 saptamana de la indeplinirea obiectivului, si anume cele 700 de like-uri pe facebook.

Pemiile vor fi livrate in termen de maxim 2 saptamani de la tragerea la sorti folosind unul din urmatoarele companii de curierat: Urgent Curier, Fan Courier sau PrioriPost. Costurile de transport vor fi suportate de Ceres Union SRL insa decizia privind alegerea curierul va apartine tot SC CERES UNION SRL.


Concursuri Online | Concursurile.com