Termeni si conditii de utilizare

Bine ai venit pe Monsela.ro! Daca ne vizitezi si folosesti site-ul www.monsela.ro pentru achizitionarea de produse inseamna ca aderezi neconditionat la termenii si conditiile de utilizare. Este important sa citesti cu atentie acesti termeni pentru ca procesul de cumparare sa se desfasoare facil.

SC CERES UNION SRL detine site-ul www.monsela.ro si activeaza ca persoana juridica, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Calarasi, sub numarul J51/63/2006. Toate materialele folosite in prezentarea produselor au fost furnizate de producator, acesta avand drept exclusiv asupra lor. 
SC CERES UNION SRL livreaza produsele in maxim 2 zile lucratoare de la primirea comenzii. Cu toate astea, termenul de 2 zile nu este unul obligatoriu, in situatiile in care produsul nu se afla pe stoc termenul se poate prelungi, cu anuntarea in prealabil a cumparatorului.

SC CERES UNION SRL garanteaza cea mai buna ambalare pentru produse, astfel incat acestea sa nu ajunga la destinatar deteriorate. Totusi, SC CERES UNION SRL nu isi asuma responsabilitatea privind deteriorarile datorate transportului.

SC CERES UNION SRL accepta returnarea produselor in maxim 10 zile de la data primirii comenzii de catre cumparator, cu anuntarea de catre cumparator in scris, prin e-mail, urmand ca banii sa fie livrati catre cumparator in maxim 10 zile de la primirea produsului de catre SC CERES UNION SRL. Produsele returnate trebuie sa fie la calitatea la care au fost cumparate, nefolosite, in caz contrar CERES UNION SRL nu va accepta returul.